Rólunk

Hiszünk a minőségi, fenntartható állattenyésztésben.

Ezért dolgozunk nap mint nap.  Cégünk évtizedes tapasztalatot szerzett a növénytermesztésben. Profilunkat bővítettük a világmezőny élvonalába tartozó pedigrés Charolais szarvasmarhák tenyésztésével és kereskedelmével.

Munkánkat és hozzáállásunkat elsősorban az állattartás szeretete és a lehető legjobb minőségre való törekvés határozza meg. Állataink kiváló ellátásban és gondoskodásban részesülnek. Kiemelt figyelmet fordítunk tartási körülményeikre, takarmányozásukra. Tesszük ezt nem csak azért, hogy prémium minőségű állatokat és húst értékesíthessünk, hanem azért is, mert hosszú távú célunk marháink genetikai állományának és egészségének megőrzése, továbbfejlesztése, az állattenyésztés módszereinek tökélyre fejlesztése, törzstenyészetünk széles körű megismertetése. Tudjuk, hogy céljainkat kizárólag az ideális körülmények megteremtésével, a megfelelő takarmányozással és a génállomány folyamatos fejlesztésével érhetjük el.

Kereskedelmi tevékenységünk során a legnagyobb mértékben kiszolgáljuk partnereink igényeit. Az állatok megrendelése, kiválasztása, szállítása, igény esetén feldolgozása szakembereink segítségével valósul meg. Vevőink személyesen tekinthetik meg az állományt, és a specifikációjuknak megfelelő marhák közül válogathatnak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy vállalkozásunk sikere és termékeink minősége nagyban függ beszállító partnereinktől is, így őket folyamatosan monitorozzuk, értékeljük, új beszállítóinknak szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük.

Értéket adunk, értéket közvetítünk. Hisszük, hogy a gondos, odafigyelő állattartás vezet el a kiváló tenyészállatokhoz, a tökéletes minőségű húshoz, az elégedett partnerekhez.

Csatlakozzon hozzánk Ön is, legyen partnerünk, vásároljon értéket a legjobb forrásból!